Gebouwonderhouden stelt zich op als duurzaam partner in Technisch beheer

Gebouwonderhouden-stelt-zich-op-als-duurzaam-partner-in-Technisch-beheer

Gebouwonderhouden stelt zich op als partner met oog op duurzaamheid. Deze partnerschap is gebaseerd op onze vaste kernwaarden: duurzaamheid, transparantie, ontzorgen, inzicht en kennisdeling. Met u stellen wij een duidelijke MJOP en helpen u met het bewaken van onderhoudscontracten. 

Onze kernwaarden als partner 

Bij Gebouwonderhouden hebben wij de bovengenoemde kernwaarden die wij waarborgen voor onze opdrachtgevers. Met deze kernwaarden stellen wij ons op als strategisch partner voor de lange termijn. Hieronder hebben wij onze kernwaarden toegelicht. 

Duurzaamheid: in een jaarlijks trendrapport bekijken wij alle duurzaamheidstrends en nemen die mee in ons adviesgesprek. Wij helpen u met het bepalen van slimme investeringen om uw pand te verduurzamen en te besparen. 

Transparantie: voordat we starten met ons partnerschap vinden wij het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Wij communiceren alles transparant zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent. 

Ontzorgen: problemen aan uw vastgoed gebouw kunnen veel zorgen met zich meebrengen. Wij helpen u met het in kaart brengen van eventuele problemen en toekomstige onderhoudsactiviteiten. Daarnaast helpen wij met het inkopen en bewaken van eventuele onderhoudscontracten. 

Inzicht: in een MJOP maken wij een overzicht van alle komende investeringen van uw onderhoudsactiviteiten. Dit plannen we zo efficiënt mogelijk in zodat dit geen (te) grote stempel drukt op uw exploitatiebegroting. Wij communiceren tijdig zodat u het overzicht houdt. 

De laatste kennis: in een benchmarkrapport controleren en communiceren wij de huidige prestaties van jouw gebouw t.o.v. de markt. In een adviesgesprek delen wij onze inzichten over de laatste trends en ontwikkelingen. 

Waardevermeerdering en kostenbesparing 

Vastgoed stijgt bijna elk jaar in waarde. Dit is zeker het geval wanneer het vastgoedobject goed onderhouden wordt. Voordat we beginnen met het onderhouden zullen we een MJOP maken waarbij we de toekomstige kosten en eventuele investeringen in kaart brengen. Zo voorkom je achterstallig onderhoud, wat op de lange termijn een flinke kostenpost kan worden. 

Tijdens ons partnerschap zullen wij de MJOP bewaken en u tijdig op de hoogte brengen bij gepland onderhoud. 

Inzicht in het technisch beheer 

Tijdens onze partnerschap zullen wij het technisch beheer geheel uit handen nemen. Hierbij doen wij de periodieke inspectie, bewaken wij de onderhoudsverplichting voor huurders, bewaken wij eventuele onderhoudscontracten en maken wij toekomstige kosten/investeringen inzichtelijk. Kortom, je wordt volledig ontzegd bij het onderhouden van het vastgoedobject. 

BEL OF MAIL MIJ

200+

MJOP’s opgesteld

Portfolio

Bekijk hier ons portfolio. Laat u hier inspireren door een greep uit onze uitgevoerde opdrachten, van groot tot klein.