Everywhere4U kiest voor volledige ontzorging

Met twee vestigingen in Woerden en een in Amersfoort biedt Everywhere4U betaalbare bedrijfsruimte voor ondernemers aan. De panden huisvesten meerdere ondernemingen per locatie, waarbij elke pand uniek is. Gebouwonderhouden verzorgt voor de eigenaar van het concept het volledige beheer, van technisch beheer en onderhoud, tot en met administratieve taken, zoals het factureren van lopende contracten, debiteurenbeheer, opmaken van contracten, het checken op het nakomen van verplichtingen en de afwikkeling van meldingen en storingen. Daarmee waarborgt Gebouwonderhouden de optimale staat van het vastgoed voor ruim 55 bedrijven binnen de vastgoedportefeuille van de eigenaar.

Vanuit ervaring de aangewezen partij

Gebouwonderhouden is ten dele de geestelijk vader van het Everywhere For You concept, een van de eigenaren van Gebouwonderhouden is betrokken geweest bij de oprichting van Everywhere For You. Vanuit de daaruit voortvloeiende expertise is Gebouwonderhouden de aangewezen partij om de nieuwe eigenaren volledig te ontzorgen. Dat zorgt voor rust bij de eigenaar, die zich kan focussen op waar hij goed in is: het investeren in vastgoed, het ophalen van fondsen en beleggen in kantoorruimte. Zo wordt de vraag naar expertise op gebied van beheer en onderhoud vervult, alles wordt tot in de puntjes geregeld voor de klant, de gevestigde huurder. De operationele focus ligt dus geheel bij Gebouwonderhouden.

Specificaties vastgoedbeheer

  • Aantal gebouwen in beheer
  • Beheer specificatie
  • Aantal huurcontracten
  • Totaal aantal m2 (BVO)
  • Meerjaren onderhoudsplan
  • 3 (4)
  • Technisch beheer & financieel beheer
  • 55+ huurders
  • 6.553 m2
  • 2x, periode 15 jaar

Everywhere4U faciliteert ondernemers

De trend van vandaag is dat ondernemers op zoek zijn naar betaalbare bedrijfsruimte. Everywhere For You speelt in op die trend door op mooi verzorgde locaties bedrijfsruimte aan te bieden met een plus: de ondernemer kan ‘plug & play’ zijn intrek nemen. Alles wordt voor hem of haar geregeld, van wifi tot aan de schoonmaak van het kantoor. Deze innovatieve manier van bedrijfsruimte aanbieden heeft de toekomst, volgens Everywhere For You. Dat het delen van een bedrijvencomplex duurzaam is, mag als feit gezien worden. Elke vierkante meter wordt goed benut.

Gebouwonderhouden creëert rust en overzicht

De oplossing die Gebouwonderhouden biedt aan Everywhere For You creëert rust en overzicht. Niet alleen voor de opdrachtgever, maar ook voor de huurders. Beide partijen zijn ervan verzekerd dat alles keurig geregeld is en wordt. Gebouwonderhouden is voor iedereen een vast aanspreekpunt met een lage drempel en een persoonlijke benadering. Het unieke voor Gebouwonderhouden ligt vooral in het feit dat het concept uit de koker komt van Jos van Dam, compagnon bij Gebouwonderhouden. “Het voelt als thuiskomen”, zegt Jos over Everywhere  For You.

Van leegstand naar leven in de brouwerij

Kijken we naar de gebouwhistorie van het Everywhere4U pand aan de Trasmolenlaan in Woerden, dan is het mooi om te zien hoe binnen een paar maanden na het uitrollen van het huurconcept het gebouw weer tot leven is gekomen. Na circa 8 jaar leegstand bruist het pand weer met leven!
Een leuk detail over het pand aan de Marktstraat in Bodegraven is dat het hier gaat om een voormalig pand van de Rabobank, dat op unieke wijze een nieuwe bestemming heeft gekregen.
De bedrijfsruimte aan de Westdam in Woerden is onderdeel van het oude Stadhuis. In 2014 stond het deel waarin nu Everywhere For You gevestigd is nog leeg, het concept werd op de eerste verdieping uitgerold.
Het gebouw aan de Hardwareweg in Amersfoort was van oorsprong al een kantoorgebouw.

Gebouwonderhouden waarborgt de optimale staat van het vastgoed binnen de vastgoedportefeuille van de eigenaar.

Jos van Dam

Jos van Dam

Vastgoed management

Bel mij voor vrijblijvend advies.
085-0704740

BEL OF MAIL MIJ


IK BEN BENIEUWD WAARBIJ IK U ZOU KUNNEN ONDERSTEUNEN?

RICK DE LANGEN  |  GEBOUWONDERHOUDEN ADVISEUR

CONTACT