PROJECTBEGELEIDING

Interesse in projectbegeleiding en advies? Doordat er binnenkort onderhoudswerkzaamheden of een verbouwing door huurmutatie aankomt? Of heeft u juist een nieuw investeringsidee? Elk project komt voort uit een behoefte.

 • Projectbegeleiding dat behoeftes realiseert!

CONTACT

Geïnteresseerd in meer informatie of een offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Projectbegeleiding en advies

Invulling van de dienst

Projectbegeleiding van Gebouwonderhouden

De onderstaande diensten kunnen los of als totaalpakket worden aangevraagd.

 • Planvorming
 • Aanbesteding
 • Uitvoeringsbegeleiding
 • Oplevering
Strategisch advies

Elk jaar investeren wij in marktonderzoek om binnen onze dienstverlening de toekomst van uw vastgoed te kunnen waarborgen. Zo beschikken onze projectbegeleider over actuele kennis omtrent trends en ontwikkelingen voor uw vastgoed. Wij zetten graag een stap extra. 

 

Partnerschap

Gebaseerd op vertrouwen, integriteit, passie en expertise.
Een vast aanspreekpunt.

Ontzorgen

Focus op wat voor u echt belangrijk is.

Expertise

Waarborgen van behoeftes
ervaring

Strategisch projectbegeleiding en advies

advies op gebied van trends en ontwikkelingen.
benchmarkt advies t.o.v. de markt.

Waarom projectbegeleiding en advies?

U wenst dat het project geheel volgens planning verloopt. In de praktijk blijkt echter dat er tijdens zo’n bouwproject vele risico’s op de loer liggen. Denk hierbij aan overschrijding van het bouwbudget of uitloop op de planning. Ook het opgeleverde kwaliteitsniveau kan een discussiepunt worden waardoor uw bouwproject langzaam verandert in een nachtmerrie.. Gebouwonderhouden ontzorgd!

Een project zonder zorgen

Bespaar uzelf de nodige zorgen met Gebouwonderhouden als onafhankelijke projectleider voor uw project. Wij borgen de realisatie van uw project conform de gemaakte afspraken en toetsen doorlopend de geleverde kwaliteit.

Wat maakt Gebouwonderhouden uniek?

Krijg projectbegeleiding en advies van een projectbegeleider die uw vastgoed al kent. Maar daarbij ook uw wensen en ambities. Hierdoor kan snel worden geschakeld en is er geen inwerktijd nodig.

Strategisch advies 

Elk jaar investeren wij in marktonderzoek om binnen onze dienstverlening de toekomst van uw vastgoed te kunnen waarborgen. Zo beschikken onze projectbegeleider over actuele kennis omtrent trends en ontwikkelingen voor uw vastgoed. Wij zetten graag een stap extra. 

Duurzaamheid en energiezuinigheid

Actuele trends, ontwikkelingen en eisen omtrent duurzaamheid en energiezuinigheid kunnen direct worden opgenomen in een huidig project. Duurzame en energiezuinige investeringen zorgen enerzijds dat u aan de verplichtingen voldoet, maar anderzijds kunnen deze investeringen ook leiden tot meer rendement voor uw vastgoed. Projectbegeleiding dat verder kijkt door kennis van trends en ontwikkelingen is het nieuwe normaal.

Interesse in een partnerschap voor uw project?

Een nieuw partnerschap en case? Ons vastgoedhart gaat al sneller kloppen. Gebouwonderhouden is uw strategisch partner voor projectbegeleiding en advies.

Onze werkwijze

 • Onderhoudsplan

  Inzicht in de onderhoudsstaat van uw gebouw. Altijd een optimale planning voor onderhoud, reserveringen en investeringen.

 • Projectbegeleiding

  Ondersteuning bij investeringsprojecten en onderhoudswerkzaamheden vanuit het MJOP.

 • Vastgoedbeheer

  Ontzorgen met Commercieel, technisch en administratief beheer van uw vastgoed. Daarnaast wordt het MJOP bewaakt en het nodige onderhoud gepleegd.

Vraag vrijblijvend informatie over projectbegeleiding aan

Gebouwonderhouden werkt voor lokale particuliere beleggers, bedrijfseigenaren en maatschappelijke organisaties. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze dienst projectbegeleiding binnen uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.