Profiel

full service vastgoedbeheer

Contact

Geïnteresseerd in meer informatie of een offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gebouwonderhouden

Elk gebouw heeft een verleden, Gebouwonderhouden draagt graag bij aan de toekomst. 

Gebouwonderhouden voelt zich betrokken met de mensen en de wereld om ons heen. Daarom bedenken wij slimme, duurzame oplossingen voor gebouwen van morgen.

Elke dag zijn wij bezig met strategisch beheer en onderhoud. We zorgen dat de investering van onze partners rendabel, toekomstbestendig en duurzaam zijn.

Zo ontzorgen wij onze vastgoedpartners volledig en wordt in de behoefte naar optimalisatie en gebruik voorzien.

Gebouwen kennen voor ons geen geheimen

Met meer dan 25 jaar opgebouwde kennis en ervaring hebben wij de belangrijkste knelpunten omgezet tot een uniek beheer en onderhoud concept voor uw vastgoed.

Niets laten we aan het toeval over: onze doortastende strategieën baseren we op waardevolle data die we met de nieuwste technieken uit gebouwen halen. We zien hoe een gebouw functioneert, en vooral: hoe we het energiezuiniger, comfortabeler en slimmer kunnen maken. Gebouwen kennen voor ons geen geheimen.

Betrokken van A tot Z

Elke vastgoedeigenaar kunnen wij binnen de gehele dienstketen van vastgoedbeheer ontzorgen. Van een MJOP als rode draad voor beheer, naar projectbegeleiding tot zelfs strategisch advies. Dit maakt ons uniek.

Op een nieuwe manier kijken we naar het beheren en onderhouden van uw gebouw(en). Denken in stappen vooruit en adviseren over oplossingen voor de toekomst. Met een flinke dosis realisme, optimisme en passie.

Wij investeren in onderzoek naar trends, ontwikkelingen en marktcijfers. Zo delen wij deze kennis met onze partners, geven advies op maat en optimaliseren onze eigen dienstverlening.

Daarnaast adviseren wij aan de hand van gerealiseerde data uit uw gebouw. Deze data wordt gekoppeld met duurzame en energiezuinige optimalisaties voor meer rendement. Groen is Poen. Hierbij houdt u altijd controle door 24/7 online inzage over uw vastgoed door slimme software.

Onze Werkwijze

Benieuwd naar onze vastgoed formule? Hieronder de drie hoofdstappen voor uniek vastgoedbeheer.

  • Onderhoudsplan

    Inzicht in de onderhoudsstaat van uw gebouw. Altijd een optimale planning voor onderhoud, reserveringen en investeringen.

  • Projectbegeleiding

    Ondersteuning bij investeringsprojecten en onderhoudswerkzaamheden vanuit het MJOP.

  • Vastgoedbeheer

    Ontzorgen met commercieel, technisch en administratief beheer voor uw vastgoed. Daarnaast wordt het MJOP bewaakt en het nodige onderhoud gepleegd.

Bekijk ook eens onze diensten