OVER ONS

Gebouwonderhouden is uw vaste aanspreekpunt voor alle beheersvraagstukken die bij het bezit van vastgoed komen kijken; van onderhouds- en beheeradviezen (MJOP), tot projectbegeleiding en vastgoedbeheer. Daarin hoeft u geen wisselende aanspreekpunten te verwachten. Er is altijd één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Bij Gebouwonderhouden bouwen we aan goede, gezonde lange termijnrelaties. Kernwaarden die hierbij centraal staan, zijn ‘eerlijkheid’, ‘betrokkenheid’ en ‘betrouwbaarheid’. Deze waarden ziet u terug in onze communicatie en aanpak.

Jos van Dam

Bouwkundige Jos van Dam heeft in de praktijk ervaren dat de afstemming tussen de verwachtingen van eigenaren van huizen of gebouwen en onderhoudsbedrijven veel beter kan. Het scheppen van duidelijkheid over afspraken en het makkelijk terugvinden van informatie over uitgevoerde werkzaamheden  leiden tot een goede relatie tussen klant en aanbieder.

Een goede relatie draagt bij aan een efficiënte en effectieve samenwerking op lange termijn. Daar is iedereen bij gebaat!

Rick de Langen

Als vastgoedmanager zorgt Rick de Langen ervoor dat je het maximale uit je vastgoed haalt. Wat dat is, is voor iedereen anders. Zo heeft een bedrijfseigenaar een ander belang bij het vastgoed dan een belegger. De juiste aanpak begint met goed inzicht en het juiste advies. Wat je vraagstuk of doelstelling ook is wij helpen je van A tot Z.

Met het creëren van interessante exploitatiemodellen, verhuur aan de juiste doelgroep en het verzorgen van technisch beheer geeft Gebouwonderhouden invulling aan jouw ambitie.