Missie en visie

Contact

Geïnteresseerd in meer informatie of een offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Missie

Elk gebouw heeft een verleden, Gebouwonderhouden draagt graag bij aan de toekomst. 

Gebouwonderhouden werkt aan het verduurzamen van gebouwen en verhogen van de kwaliteit van de leefomgeving. Het begrip ‘partnerschap’ is de basis voor ons morele kompas, de ‘centrale waarde’ van onze onderneming.

De missie van Gebouwonderhouden luidt: Elk gebouw heeft een verleden, Gebouwonderhouden draagt graag bij aan de toekomst. 

Wij kunnen genieten van, en inspiratie krijgen van het verleden van gebouwen.  We zorgen dat de investering van onze partners rendabel, toekomstbestendig en duurzaam zijn.

Zo ontzorgen wij onze vastgoedpartners volledig en wordt in de behoefte naar optimalisatie en gebruik voorzien. Kwaliteit, duurzaamheid, comfort, data, energiezuinig en rendement van uw vastgoed staat bij ons centraal. Dit is zowel een belofte als een uitdaging.

Visie

In rap tempo worden door overheid en consument plannen gemaakt om een duurzame samenleving mogelijk te maken. Ondertussen duurt de technologische revolutie voort op het gebied van IT en het Internet of Things. Nieuwe businessmodellen ontstaan en prestatiegericht werken is de nieuwe graal. Op basis hiervan hebben we onze koers bepaald. Vooroplopen bij de ontwikkeling van een duurzame gemeenschap.

Onze strategie wordt dan ook in de volgende beloftes samengevat:

Belofte 1: We doen het samen

Kennis en innovatie is zuurstof voor Gebouwonderhouden, zonder kennis en innovatie geen dienstverlening. We willen de diepte in, ons verder ontwikkelen en doorgroeien. Daarvoor gaan we op zoek naar gelijkgestemde strategische partners en nieuw talent.

Ons doel: ‘Een relatie met de klant omzetten tot een wederzijds partnerschap’.

Zo luidt onze merkessentie: ‘Partnerschap bouwt vastgoed’.

Belofte 2: Dat is slim

Gebouwonderhouden combineert domeinkennis van de benodigde vakgebieden met kennis van technologische ontwikkelingen. Denk aan Internet of things, sensoring, diverse software en blockchain. Daardoor kunnen we analyseren wat de investering in de praktijk oplevert, voorspellend adviseren en garanties geven voor de toekomst.

Belofte 3: Gebruikt de stenen van de toekomst.

Wij onderzoeken trends, ontwikkelingen en marktcijfers om u te adviseren voor maximaal rendement. Hierbij zijn duurzame en energiezuinige optimalisaties belangrijke investeringen. Wet- en regelgeving verplicht vastgoedeigenaren hierin te investeren. Door onze expertise en kennis kunnen wij u helpen met gerichte investeringen, effectief plannen en reserveren.

Groen is poen; duurzaam vastgoed verhuurt beter, kent hogere huuropbrengsten en kan met de juiste expertise en kennis gebouwkosten reduceren.

Onze Werkwijze

Benieuwd naar onze vastgoed formule? Hieronder de drie hoofdstappen voor uniek vastgoedbeheer.

  • Onderhoudsplan

    Inzicht in de onderhoudsstaat van uw gebouw. Altijd een optimale planning voor onderhoud, reserveringen en investeringen.

  • Projectbegeleiding

    Ondersteuning bij investeringsprojecten en onderhoudswerkzaamheden vanuit het MJOP.

  • Vastgoedbeheer

    Ontzorgen met commercieel, technisch en administratief beheer voor uw vastgoed. Daarnaast wordt het MJOP bewaakt en het nodige onderhoud gepleegd.

Bekijk ook eens onze diensten