Vastgoed beheer Rotterdam

Als vastgoedeigenaar wilt u dat de beheerprocessen binnen uw vastgoed verlopen. Tijd, ervaring en expertise zijn hiervoor belangrijke aspecten. Wij creëren met ons unieke beheer concept totale ontzorging voor onze vastgoedpartners.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over vastgoedbeheer Rotterdam? Gebouwonderhouden is dan uw vastgoedpartner om mee te sparren en uw vastgoedambities te realiseren. Wij werken voor diverse vastgoedeigenaren, maatschappelijke organisaties en bedrijfseigenaren binnen Zuid-Holland. Vanuit onze vestigingsplaats in Woerden kunnen wij effectief en efficiënt onze vastgoeddiensten in Rotterdam uitvoeren.

Met een kleine 30 minuten reizen naar deze mooie vastgoedstad kunnen wij onze kernwaarde als bedrijf voor uw vastgoeddoel (en) inzetten. Zo zien wij onze klanten als wederzijdse partners, waarbij persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt centraal staan ​​binnen onze dienstverlening.
Onze merkessentie luidt dan ook:

“Partnerschap bouwt vastgoed”

Vastgoed beheer Rotterdam bij Gebouwonderhouden?

Vastgoed beheer Rotterdam kan worden onderverdeeld in technisch, commercieel en administratief beheer. Deze dienst(en) kunt u afzonderlijk van elkaar afnemen, maar ook als één geheel. Onze diensten moeten een bijdrage leveren aan het behalen van uw vastgoeddoelen. Door gericht te ontzorgen.

Gebouwen kennen voor ons geen geheimen. Met meer dan 25 jaar opgebouwde kennis en ervaring hebben wij de belangrijkste knelpunten omgezet tot een uniek vastgoedbeheer concept. Lees in de onderstaande tabel wat u per dienst van ons kan verwachten.

Contact

Geïnteresseerd in meer informatie of een offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Inhoud dienst

Alle vastgoedbeheer diensten kunnen optioneel of in zijn geheel worden aangevraagd. Wij denken graag met u mee over uw specifieke wensen en eisen.

full service vastgoedbeheer

ADMINISTRATIEF BEHEER
 • Factuuradministratie
 • Afrekenen servicekosten
 • Opmaken jaarstukken
 • Bewaken huurbetalingen
 • Registratie huurdergegevens
 • Inkoop beheer
 • Contractbeheer
COMMERCIEEL BEHEER
 • Verzorgen van verhuurtrajecten
 • Opstellen en afsluiten huurcontracten
 • Beheren van huurovereenkomsten
 • Beheren van huurdersrelaties
 • Adviseren in optimalisatie exploitatie
 • Voorkomen van leegstand
TECHNISCH BEHEER
 • Verhelpen storingen en meldingen
 • Onderhoudsmonitor
 • Bewaken MJOP
 • Periodieke inspectie
 • Voorbereiden en uitvoeringsbegeleiding planmatig onderhoud
 • Inkopen en bewaken onderhoudscontracten
 • Bewaken van en adviseren in onderhoudsverplichtingen huurders
Strategisch vastgoedadvies

Elk jaar investeren wij in marktonderzoek om binnen onze dienstverlening de toekomst van uw vastgoed te kunnen waarborgen. Zo beschikken wij over actuele kennis omtrent trends en ontwikkelingen voor uw vastgoed. Wij zetten graag een stap extra. Zo kunt u vrijblijvend het volgende verwachten binnen deze dienstverlening:

 • Jaarlijkse benchmark gebouwprestaties t.o.v. de markt.
 • Jaarlijkse trend rapport.
 • Aanvullend adviesgesprek.

Technisch beheer Rotterdam

Het technisch beheer van uw vastgoed uitbesteden levert u meer op dan ontzorgt worden op het gebied van tijd. Als vastgoedbeheerpartner realiseert gebouwonderhouden schaalvoordelen door ons uitgebreide netwerk. Maximaliseren wij de gebruikerservaring voor storing en meldingen door onze online omgeving en software. Zo kunnen de gebruiker(s) via duidelijke communicatielijnen een melding doen. Dit zorgt voor de juiste afhandeling en goede service. Wij leren uw vastgoed kennen door technisch beheer te ondersteunen met een meerjaren onderhoudsplan. Hierdoor wordt de conditie van uw vastgoed en de technische elementen in kaart gebracht. Beschikt u over een conditie-, onderhouds-, reserverings-, en kostenoverzicht van uw object.

Het meerjaren onderhoudsplan als rode draad voor technisch beheer zorgt voor een efficiënt dagelijks, planmatig en contactueel beheer.

Voorbeeld offerte

Vraag vrijblijvend een voorbeeld offerte voor technisch, commercieel of administratief beheer voor uw object aan.

Onze USP’s

 

Partnerschap  

Gebaseerd op vertrouwen, integriteit, passie en expertise
Altijd één vast aanspreekpunt

Full service dienstverlening

Optimaal beheer van uw vastgoed
Onderhoudsplan – Projectbegeleiding – vastgoedbeheer – strategisch advies

Ontzorgen

Focus op wat voor u echt belangrijk is

Expertise

Gebouwen kennen voor ons geen geheimen
Meer dan 25 jaar opgebouwde kennis en ervaring

Online inzage 

24/7 inzage in de kerngegevens van uw vastgoed door onze vastgoedmonitor

Administratief beheer

Nieuwe huurders, contractbeheer of het bewaken van huurbetalingen kost veel tijd. Zeker als uw vastgoedportefeuille meerdere gebruikers en panden telt. Onze dienst administratief beheer Rotterdam kan u ontzorgen. Alle administratieve processen overzichtelijk in één omgeving, realiseren wij met onze online vastgoedmonitor. Zo wordt uw vastgoedportefeuille overgezet in onze online vastgoedmonitor. Waardoor hoogwaardig en zorgeloos administratief beheer kan worden aangeboden. Daarnaast kunt u uw belangrijkste administratieve gegevens elk moment van de dag inzien en verkrijgt u maandelijks een gedetailleerd overzicht.

Prijsopgave

Geïnteresseerd in een schatting van de kosten voor het uitbesteden van het beheer van uw vastgoed?

Commercieel beheer

Tevreden huurders, een laag leegstand percentage, het verzorgen van verhuurtrajecten tot strategisch advies voor optimale exploitatie is wat de dienst commercieel beheer Rotterdam omschrijft. Gebouwonderhouden biedt totale ontzorgen voor het beheren van huidige huurdersrelaties, het aantrekken van nieuwe huurders en het inzichtelijk maken van de belangrijkste commerciële gegevens van uw vastgoed. Met onze online vastgoedmonitor, uitgebreide netwerk en gerichte marketingactiviteiten haalt u het maximale uit uw vastgoed.

Uniek full service vastgoedbeheer in Rotterdam

Wilt u een vastgoedpartner die u volledig kan ontzorgen? De full service dienstverlening van Gebouwonderhouden is uniek. Als vastgoedbedrijf bieden wij totale ontzorging naar de huidige behoefte. Daarnaast is onze dienstverlening zo opgebouwd dat wij op het gebied van propertymanagement een vastgoedeigenaar ook totaal kunnen ontzorgen. Zo stelt Gebouwonderhouden (duurzame) meerjaren onderhoudsplannen op (MJOP) en voert  projectbegeleiding bij investeringsideeën, verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden uit. Tot slot wordt er jaarlijks vrijblijvend advies gegeven aan onze partners aan de hand van ons trendrapport en een benchmark van de gebouwprestaties t.o.v. de markt.

Onze werkwijze

 • Onderhoudsplan

  Inzicht in de onderhoudsstaat van uw gebouw. Altijd een optimale planning voor onderhoud, reserveringen en investeringen.

 • Vastgoedbeheer

  Ontzorgen met commercieel, technisch en administratief beheer van uw vastgoed. Daarnaast wordt het MJOP bewaakt en het nodige onderhoud gepleegd.

 • Projectbegeleiding

  Ondersteuning bij investeringsprojecten en onderhoudswerkzaamheden vanuit het MJOP.