Meerjarig onderhoudsplan Woerden

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over een meerjarig onderhoudsplan in Woerden? Gebouwonderhouden is dan het lokale vastgoedbedrijf om mee te sparren en uw vastgoedambities te realiseren.

Wij zijn als bedrijf gevestigd in Woerden, wat voor lokale vastgoedeigenaren als voordeel wordt ervaren. Hierdoor kunnen wij onze kernwaarde optimaal realiseren. Zo zien wij onze klanten als wederzijdse partners, waarbij persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt centraal staan ​​binnen onze dienstverlening.

Onze merkessentie luidt dan ook:

“Partnerschap bouwt vastgoed”

Onderhoudsplan Woerden

Het onderhoudsplan Woerden is voor ons een specialiteit op eigen terrein. Over de jaren heen hebben wij diverse MJOP’s in woerden opgesteld. Mooie projecten mogen begeleiden en beheren wij vastgoed voor onze partners in Woerden.

Contact

Geïnteresseerd in meer informatie of een offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Uitvoering van een onderhoudsplan

Invulling van de dienst

Meerjaren onderhoudsplan van Gebouwonderhouden

 • Één allesomvattend document
 • Onderhoudsplanning voor (minimaal) de komende 5 jaar
 • Reserveringsoverzicht voor (minimaal) de komende 5 jaar
 • Op basis van NEN2767 keuring
 • Optioneel: Duurzaamheid en energiezuinigheid elementen
strategisch vastgoedadvies

Strategisch advies

 • Elk jaar investeren wij in marktonderzoek om binnen onze dienstverlening de toekomst van uw vastgoed te kunnen waarborgen. Zo beschikken wij over actuele kennis omtrent trends en ontwikkelingen voor uw vastgoed. Wij zetten graag een stap extra. 

Voordelen MJOP Woerden

Het MJOP Woerden biedt u inzichten over de huidige onderhoudsstaat van uw gebouw(en). Bij het maken van een MJOP kijken we samen naar uw vastgoeddoelen en maken we een plan om uw vastgoed in de juiste staat te krijgen of te behouden. Er wordt een uitgebreid onderhoudsplan opgesteld, waarmee u in één overzicht over de kosten en reserveringen beschikt voor het benodigde onderhoudt. Hiermee wordt u in staat gesteld om verstandig te reserveren en onderhoudswerkzaamheden voortijdig in te plannen.

NEN2767 conditiemeting

Het Onderhoudsplan Woerden wordt opgesteld op basis van de NEN2767 conditiemeting. Dit is een standaard Nederlandse norm en methodiek om de kwaliteit van vastgoedelementen in kaart te brengen. U krijgt hierdoor een inspecteur onafhankelijk resultaat en dat draagt bij aan een efficiënte actualisatie van het opgestelde MJOP in de toekomst.

Onze USP’s

 

Partnerschap

Gebaseerd op vertrouwen, integriteit, passie en expertise.

Strategisch onderhoudsplan

Cijfers en prijzen gebaseerd op actuele kengetallen.
Adviesgesprek op basis van trends en ontwikkelingen.

Ontzorgen

Focus op wat voor u echt belangrijk is.

Expertise

Onderhoudsplan volgens de NEN2767 keuring.

Online inzagen

Alle gegevens in één document.
Altijd online inzage in uw onderhoudsplan.

Waarom een onderhoudsplan Woerden bij Gebouwonderhouden

Als bedrijf vinden wij de betrokkenheid met de mensen en de wereld om ons heen erg belangrijk. Hierdoor kunnen wij u als gevestigd bedrijf in Woerden accuraat, persoonlijk en efficiënt ondersteunen bij het behalen van uw vastgoeddoel(en). Ook zien wij het belang van slimme en duurzame oplossingen voor gebouwen van morgen in. Zo luidt onze missie ook:

“Elk gebouw heeft een verleden, Gebouwonderhouden draagt graag bij aan de toekomst”

Prijsopgave

Geïnteresseerd in een schatting van de kosten van een MJOP voor uw vastgoed?

Het duurzaam MJOP Woerden wordt steeds populairder

Het Meerjarig onderhoudsplan Woerden omvat de huidige staat van uw gebouw, de benodigde onderhoudswerkzaamheden en uw vastgoeddoelen. Als bedrijf zien wij daarnaast ook een toenemende vraag voor duurzame en energiezuinige elementen. Dit heeft diverse redenen, namelijk dat vastgoedeigenaren duurzame aspecten zelf steeds belangrijker gaan vinden.

De gebruiker(s) van het vastgoed duurzaamheidsaspecten meenemen in hun besluitvorming om te gaan huren. De gebruiker(s) van het vastgoed nemen steeds vaker het aspect duurzaamheid mee in hun besluitvorming om het object te gaan huren. Maar de grootste factor ligt bij nieuwe wet & regelgeving vanuit de overheid door het afgesloten klimaatakkoord. Hierdoor moeten bijv. kantoren voor 2023 verplicht aan het energielabel C voldoen. Met deze kennis heeft Gebouwonderhouden het duurzaam MJOP Woerden ontwikkeld. Met het duurzaam MJOP Woerden verwerkt u slimme optimalisaties en duurzame vastgoedeisen op een natuurlijke manier tegelijk met de nodige onderhoudswerkzaamheden.

Het is natuurlijk slim om onderhoudswerkzaamheden direct te combineren met duurzame investeringen. Het duurzaam MJOP Woerden maakt dit mogelijk.

Onze werkwijze

 • Onderhoudsplan

  Inzicht in de onderhoudsstaat van uw gebouw. Altijd een optimale planning voor onderhoud, reserveringen en investeringen.

 • Projectbegeleiding

  Ondersteuning bij investeringsprojecten en onderhoudswerkzaamheden vanuit het MJOP.

 • Vastgoedbeheer

  Ontzorgen met Commercieel, technisch en administratief beheer van uw vastgoed. Daarnaast wordt het MJOP bewaakt en het nodige onderhoud gepleegd.

Vraag vrijblijvend informatie over het onderhoudsplan Woerden aan

Gebouwonderhouden werkt voor lokale particuliere beleggers, bedrijfseigenaren en maatschappelijke organisaties. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het MJOP Woerden binnen uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.