Uw onderhoud, renovatie, restauratie en herbestemming zijn bij ons in uitstekende handen.
Wij begeleiden u bij uw projecten met deskundig advies en slimme tools.

ONDERHOUDSPLAN (MJOP)

Gebouwonderhouden is gespecialiseerd in het opmaken van een nieuw en actualiseren van een bestaande MJOP. Maar wij zijn anders! Volgens de gedachten van Gebouwonderhouden moet een MJOP een document zijn dat u actief helpt bij het technisch beheer van uw VvE; een onderhoudsplan waar u wat aan hebt! Benieuwd hoe wij dit doen? Neem dan contact met ons op!

Lees verder

uitvoering uit het onderhoudsplan

PROJECTBEGELEIDING

Overweegt u de koop van een gebouw? Laat ons een onafhankelijke bouwtechnische keuring uitvoeren. Deze keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van het gebouw, zo weet u precies wat u koopt. Onze projectbegeleiding helpt u hierbij?

Lees verder

GEBOUWENBEHEER

Als gebouwbeheerder wilt u weten wat de staat is van uw gebouw en welke onderhoudswerkzaamheden u in de toekomst kunt verwachten. Met dit inzicht kunt u in de aanloopfase naar de werkzaamheden voldoende geld reserveren en deze reservering gelijkmatig over de periode verdelen. Gebouwonderhouden.nl biedt u de mogelijkheid u te ondersteunen in het gehele beheerproces en gaat samen met u voor de optimale gebouwprestaties.

Lees verder