MJOP Utrecht

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over een meerjarig onderhoudsplan in Utrecht? Gebouwonderhouden gevestigd in Woerden onder de rook van Utrecht is dan graag uw lokale vastgoedpartner. Onze organisatie bevindt zich op minder dan 19 km afstand van Utrecht Centraal. Daarom zien wij Utrecht als een ideale werkomgeving om onze kernwaarde te kunnen realiseren binnen de dienst MJOP Utrecht. Gebouwonderhouden onderscheidt zich door het creëren van een wederzijds partnerschap met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, persoonlijke betrokkenheid en altijd één vast aanspreekpunt.

Onze merkessentie luidt dan ook:

“Partnerschap bouwt vastgoed”

Onderhoudsplan Utrecht

Het MJOP Utrecht is een specialiteit in onze dienstverlening. In 2020 heeft Gebouwonderhouden in een straal van 30 km rondom Woerden over de 100 meerjaren onderhoudsplannen opgesteld, waaronder in Utrecht. Mooie projecten mogen begeleiden en beheren wij divers vastgoed voor onze partners. Hierbij zien wij het MJOP Utrecht als de basis voor een wederzijds partnerschap om uw vastgoeddoelen te bereiken.

Contact

Geïnteresseerd in meer informatie of een offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Uitvoering van een onderhoudsplan

Invulling van de dienst

Meerjaren onderhoudsplan van Gebouwonderhouden

 • Één allesomvattend document
 • Onderhoudsplanning voor (minimaal) de komende 5 jaar
 • Reserveringsoverzicht voor (minimaal) de komende 5 jaar
 • Op basis van NEN2767 keuring
 • Optioneel: Duurzaamheid en energiezuinigheid elementen
strategisch vastgoedadvies

Strategisch advies

 • Elk jaar investeren wij in marktonderzoek om binnen onze dienstverlening de toekomst van uw vastgoed te kunnen waarborgen. Zo beschikken wij over actuele kennis omtrent trends en ontwikkelingen voor uw vastgoed. Wij zetten graag een stap extra. 

Voordelen MJOP Utrecht

Het meerjarig onderhoudsplan Utrecht wordt opgesteld via de NEN2767 conditiemeting. Hiermee worden alle vastgoedelementen via de Nederlandse standaard norm en methodiek in kaart gebracht. De NEN2767 definieert conditiescores 1 t/m 6 voor elk element van uw vastgoed. Het MJOP Utrecht geeft u als vastgoedeigenaar dus een overzicht over de huidige conditie per element van uw gebouw. Daarnaast wordt een meerjarig onderhoudsplan opgemaakt voor de onderhoudswerkzaamheden om uw gebouw in de gewenste staat te krijgen of houden.  Ook worden de kosten van het onderhoud inzichtelijk gemaakt. Hierbij wordt onderscheidt gemaakt tussen achterstallig, regelmatig en groot onderhoud voor de komende jaren. Zodat u als vastgoedeigenaar verstandig kan reserveren en het risico op onverwachte kosten wordt verkleind.

Onze USP’s

 

partnerschap

 • Gebaseerd op vertrouwen, integriteit, passie en expertise.

Strategisch onderhoudsplan

 • Cijfers en prijzen gebaseerd op actuele kengetallen.
 • Adviesgesprek op basis van trends en ontwikkelingen.

Ontzorgen

 • Focus op wat voor u echt belangrijk is.

Expertise

 • Onderhoudsplan volgens de NEN2767 keuring.

Online inzagen

 • Alle gegevens in één document.
 • Altijd online inzage in uw onderhoudsplan.

Waarom een onderhoudsplan Utrecht bij Gebouwonderhouden

De missie van Gebouwonderhouden luidt: “Elk gebouw heeft een verleden, Gebouwonderhouden draagt graag bij aan de toekomst”.

Het onderhoudsplan Utrecht staat centraal om bestaande gebouwen in de juiste staat te krijgen of houden. Daarnaast voelen wij ons als bedrijf betrokken met de mensen en de wereld om ons heen. Gebouwonderhouden draagt daarom graag bij aan het behalen van uw vastgoeddoel(en). Zo kunnen wij onze ervaring en expertise combineren met slimme en duurzame oplossingen voor uw vastgoed.

Prijsopgave

Geïnteresseerd in een schatting van de kosten van een MJOP voor uw vastgoed?

Het duurzaam MJOP Utrecht wordt steeds populairder

Nieuwe wet & regelgeving, trends en ontwikkelingen zorgen voor een nieuwe vraag vanuit de vastgoedmarkt voor een duurzaam meerjaren onderhoudsplan (DMJOP). De belangrijkste factor hiervoor is het afgesloten klimaatakkoord, waardoor kantoren voor 2023 verplicht een energielabel C moeten hebben. Met het duurzaam MJOP Utrecht is het slim om onderhoudswerkzaamheden direct te combineren met duurzame investeringen.

Met deze kennis heeft Gebouwonderhouden dan ook de optie om het MJOP Utrecht te verduurzamen.

Onze werkwijze

 • Onderhoudsplan

  Inzicht in de onderhoudsstaat van uw gebouw. Altijd een optimale planning voor onderhoud, reserveringen en investeringen.

 • Projectbegeleiding

  Ondersteuning bij investeringsprojecten en onderhoudswerkzaamheden vanuit het MJOP.

 • Vastgoedbeheer

  Ontzorgen met Commercieel, technisch en administratief beheer van uw vastgoed. Daarnaast wordt het MJOP bewaakt en het nodige onderhoud gepleegd.

Vraag vrijblijvend informatie over het onderhoudsplan Utrecht aan

Gebouwonderhouden werkt voor lokale particuliere beleggers, bedrijfseigenaren en maatschappelijke organisaties. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het MJOP Utrecht binnen uw situatie?