Vastgoed beheer Amsterdam

Vastgoed beheer in Amsterdam omarmt onze missie als bedrijf. Elk gebouw heeft een verleden, Gebouwonderhouden draagt graag bij aan de toekomst. Zo gaat ons vastgoedhart sneller kloppen van al het historisch, modern, toekomstgericht en maatschappelijke vastgoed binnen deze stad.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over vastgoedbeheer in Amsterdam. Gebouwonderhouden is dan het vastgoedbedrijf om mee te sparren en uw vastgoedambities te realiseren. Wij werken voor diverse vastgoedeigenaren, maatschappelijke organisaties en bedrijfseigenaren vanuit onze vestigingsplaats in Woerden. Vertrouwen, persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt staan centraal in onze dienstverlening. Met als hoofddoel een wederzijds partnerschap te creëren met onze klanten.
Ons bedrijf is opgezet vanuit de merkessentie:

“partnerschap bouwt vastgoed”

Vastgoed beheer Amsterdam bij Gebouwonderhouden?

Binnen de regio’s Utrecht en Zuid-Holland hebben wij als bedrijf al diverse mooie projecten mogen begeleiden en beheren wij divers vastgoed. Kloosters, kerken, sporthalen, panden en kantoren vindt u allemaal terug in onze beheerportefeuille. Meer informatie hierover vindt u op onze portfolio pagina. Met ons unieke full service beheerconcept kunnen wij Amsterdamse vastgoedeigenaren volledig ontzorgen.

Full service vastgoedbeheer Amsterdam

Full service vastgoedbeheer biedt u professionele projectbegeleiding voor gepland onderhoud op basis van een (duurzaam) meerjarig onderhoudsplan en geeft jaarlijks strategisch vastgoedadvies. Zo wordt vanuit de belangrijkste invalshoeken het technisch, commercieel en administratief beheer voor uw vastgoed ingestoken. Als vastgoedeigenaar heeft u met Gebouwonderhouden slechts een partner nodig voor uw gehele vastgoedmanagement. Daarnaast kun u ook afzonderlijk van elkaar onze diensten afnemen, om uw specifieke vastgoeddoelen en wensen te bereiken.

Contact

Geïnteresseerd in meer informatie of een offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Inhoud dienst

Alle vastgoedbeheer diensten kunnen optioneel of in zijn geheel worden aangevraagd. Wij denken graag met u mee over uw specifieke wensen en eisen.

full service vastgoedbeheer

ADMINISTRATIEF BEHEER
 • Factuuradministratie
 • Afrekenen servicekosten
 • Opmaken jaarstukken
 • Bewaken huurbetalingen
 • Registratie huurdergegevens
 • Inkoop beheer
 • Contractbeheer
COMMERCIEEL BEHEER
 • Verzorgen van verhuurtrajecten
 • Opstellen en afsluiten huurcontracten
 • Beheren van huurovereenkomsten
 • Beheren van huurdersrelaties
 • Adviseren in optimalisatie exploitatie
 • Voorkomen van leegstand
TECHNISCH BEHEER
 • Verhelpen storingen en meldingen
 • Onderhoudsmonitor
 • Bewaken MJOP
 • Periodieke inspectie
 • Voorbereiden en uitvoeringsbegeleiding planmatig onderhoud
 • Inkopen en bewaken onderhoudscontracten
 • Bewaken van en adviseren in onderhoudsverplichtingen huurders
Strategisch vastgoedadvies

Elk jaar investeren wij in marktonderzoek om binnen onze dienstverlening de toekomst van uw vastgoed te kunnen waarborgen. Zo beschikken wij over actuele kennis omtrent trends en ontwikkelingen voor uw vastgoed. Wij zetten graag een stap extra. Zo kunt u vrijblijvend het volgende verwachten binnen deze dienstverlening:

 • Jaarlijkse benchmark gebouwprestaties t.o.v. de markt.
 • Jaarlijkse trend rapport.
 • Aanvullend adviesgesprek.

Technisch beheer Amsterdam

Heeft u het dagelijks beheer van uw vastgoed onder controle? Ja het oplossen en behandelen van meldingen en storingen kost veel tijd. Technisch beheer Amsterdam is dan de oplossing voor u. Via de online vastgoedmonitor van Gebouwonderhouden bieden wij de gebruiker(s) van het vastgoed een snelle communicatieoplossing om een melding of storing te kunnen doen. Waardoor een persoonlijke en snelle oplossing kan worden geboden. Ook beschikken wij over een groot opgebouwd netwerk om direct meldingen en storingen te kunnen oplossen.

Wij zien vaak dat er veel tijd in het dagelijks beheer van vastgoed gaat zitten. Onze vraag is dat ook altijd: “Hoe kunnen we klachten en storingen reduceren?” Onze succesformule begint met het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan waarin uw vastgoedambities worden meegenomen. Door het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan kennen wij uw vastgoed écht! Zodat planmatig en contractueel beheer efficiënt kan worden uitgevoerd. Vastgoed in optimale staat door goed technisch beheer en de juiste planning reduceert storingen en meldingen. Daarnaast groeit de gebruikers ervaring van uw vastgoed.

Voorbeeld offerte

Vraag vrijblijvend een voorbeeld offerte voor technisch, commercieel of administratief beheer voor uw object aan.

Onze USP’s

 

Partnerschap  

Gebaseerd op vertrouwen, integriteit, passie en expertise
Altijd één vast aanspreekpunt

Full service dienstverlening

Optimaal beheer van uw vastgoed
Onderhoudsplan – Projectbegeleiding – vastgoedbeheer – strategisch advies

Ontzorgen

Focus op wat voor u echt belangrijk is

Expertise

Gebouwen kennen voor ons geen geheimen
Meer dan 25 jaar opgebouwde kennis en ervaring

Online inzage 

24/7 inzage in de kerngegevens van uw vastgoed door onze vastgoedmonitor

Administratief beheer

Administratief beheer Amsterdam wordt via onze online vastgoedmonitor aan u aangeboden. Heeft u geen tijd voor al uw administratieve processen of wilt u uw vastgoedportefeuille uitbreiden en zoekt u een vastgoedpartner? Gebouwonderhouden combineert expertise, uitgebreide software en digitalisatie binnen hoogwaardig administratief beheer met de onderhoudsmonitor voor onze partners. Alle administratieve processen van factuuradministratie tot contractbeheer in één online overzicht. Heeft u al interesse gekregen in het waarborgen van tijd, financiële zekerheid en een effectieve exploitatie?

Prijsopgave

Geïnteresseerd in een schatting van de kosten voor het uitbesteden van het beheer van uw vastgoed?

Commercieel beheer

Wilt u altijd op tijd inzicht in belangrijke commerciële aspecten als: expiratiedata, betalingsproblemen, exploitatie en toekomstplannen van uw huurders? De succesformule van commercieel beheer Amsterdam bestaat uit opgebouwde relaties, ervaring, strategie en behoefte op de juiste manier te combineren. Vastgoed dat voor alle betrokkenen optimaal presteert, wie wilt dit nu niet? Gebouwonderhouden biedt totale ontzorging van het voorkomen van leegstand, het verzorgen van verhuurtrajecten tot het beheren van huurdersrelaties en huurcontracten. Hierbij worden de belangrijkste commerciële gegevens van uw vastgoed in onze vastgoedmonitor inzichtelijk gemaakt. Als vastgoedeigenaar heeft u dus altijd 24/7 toegang tot de belangrijkste commerciële gegevens van uw vastgoed.

Uniek full service vastgoedbeheer in Amsterdam

Gebouwonderhouden biedt naast vastgoedbeheer een full service dienstverlening binnen het gehele property management. Zo kunt u bij ons ook een (duurzaam) meerjaren onderhoudsplan afnemen of projectbegeleiding voor het uitvoeren van investeringsideeën, verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden. Zo heeft u met Gebouwonderhouden een partner die echt ontzorgt. Gebouwonderhouden zet als vastgoedbeheerbedrijf graag een stap extra. Zo verkrijgen onze vastgoedpartners elk jaar vrijblijvend een trendrapport, benchmark gebouwprestaties t.o.v. de markt en een aanvullend adviesgesprek. Ons doel: De toekomst van uw vastgoed en onze partnerschap te kunnen waarborgen.

Onze werkwijze

 • Onderhoudsplan

  Inzicht in de onderhoudsstaat van uw gebouw. Altijd een optimale planning voor onderhoud, reserveringen en investeringen.

 • Vastgoedbeheer

  Ontzorgen met commercieel, technisch en administratief beheer van uw vastgoed. Daarnaast wordt het MJOP bewaakt en het nodige onderhoud gepleegd.

 • Projectbegeleiding

  Ondersteuning bij investeringsprojecten en onderhoudswerkzaamheden vanuit het MJOP.