Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)

Gebouwonderhouden is gespecialiseerd in het opmaken van een Meerjaren Onderhoudsplan. Wij maken een geheel nieuw plan en actualiseren een bestaand Meerjaren Onderhoudsplan. Maar wij zijn anders!
Volgens de gedachten van Gebouwonderhouden moet een MJOP een document zijn dat u actief helpt bij het technisch beheer van uw VvE; een onderhoudsplan waar u wat aan hebt!

De cijfers in onze Meerjaren Onderhoudsplannen zijn daadwerkelijk marktconform en gebaseerd op specialismen. U weet precies wat de actuele staat van onderhoud is én hoeveel u daadwerkelijk moet reserveren voor de komende jaren. Benieuwd hoe wij dit doen? Neem dan contact met ons op!

Onze onderhoudsplannen zijn er voor alle VvE’s. Dus vanaf één gebouw met twee appartementen kunt u al een offerte aanvragen. Het tarief is onder meer afhankelijk van het aantal appartementen in het complex.

Een meerjarenonderhoudsplan levert voor elke organisatie voordeel op.

* Wij zijn thuis in alle vormen van vastgoed
* Wij kunnen u snel van dienst zijn
* Wij zijn 100% betrouwbaar en onafhankelijk
* Wij werken met heldere afspraken, dus geen onverwachte kosten

WERKWIJZE

  • Bouwkundige keuring

    Inzicht in de onderhoudsstaat van uw gebouw

  • Onderhoudsplan (MJOP)

    Inzicht in de onderhoudswerkzaamheden en benodigde reserveringen

  • Beheren

    Ga aan de slag met uw MJOP!

NEN 2767 Conditiemeting

Onze onderhoudsplannen kunnen worden opgesteld op basis van een bouwkundige inspectie NEN 2767 ‘Conditiemeting’. Deze Nederlandse Norm (NEN) schrijft een standaard methodiek voor om de kwaliteit van gebouwonderdelen in kaart te brengen, zodat de kwaliteitsmeting een inspecteur-onafhankelijk resultaat weergeeft. Wanneer u de MJOP laat actualiseren, kan de volgende inspecteur de voorgaande condities herkennen. Een NEN 2767 keuring betreft een volledige keuring. Wij bieden u deze optie graag aan bij uw offerteaanvraag.

Vraag een voorbeeld onderhoudsplan aan

Bent u benieuwd hoe een Meerjaren Onderhoudsplan eruit ziet? Vraag dan vrijblijvend een voorbeeld MJOP aan.

Contactformulier