Vastgoedadvies Woerden

Voor een deskundige en ervaren vastgoedadviseur in Woerden en omgeving moet u bij Gebouwonderhouden.nl zijn. Heeft u interesse in onze onderhoudsmonitor? Dit is een handig communicatiemiddel waarmee u gebouwen kunt beheren. U heeft met deze monitor als beheerder de mogelijkheid om gemakkelijk en snel te communiceren met gebruikers, bewoners en onderhoudsbedrijven. Ook kunt u op deze manier heel snel bepaalde informatie doorgeven aan de betreffende partijen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Het is ook mogelijk om een brochure met meer informatie te downloaden via onze website.

Vastgoedadviezen Woerden

Bij ons vastgoedadvies Woerden kunnen we u alle details vertellen over de onderhoudsmonitor. Hierin zijn in ieder geval alle betrouwbare onderhoudsbedrijven uit uw regio geselecteerd en opgenomen. Het is op deze manier ook gemakkelijk om uw onderhoudsplan te beheren. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld de documentatie van uw onderhoudsprojecten en gebouwen. Denk hierbij zeker ook aan bouwtekeningen en garantiecertificaten. Of bijvoorbeeld afspraken die gemaakt zijn met onderhoudsbedrijven, gebruikers en bewoners. Op deze manier houdt u heel goed het overzicht.

Vastgoedadviseur Woerden vertelt u graag over de voordelen van de onderhoudsmonitor

Als u contact met ons opneemt voor vastgoedadviezen Woerden, dan kunnen we u zeker ook de voordelen van deze monitor vertellen. Een aantal kunnen we u hier alvast meedelen. In de eerste plaats is deze monitor absoluut ideaal voor beheerders. Hier krijgt u zeker geen spijt van. U ontvangt meldingen zodra er onderhoud noodzakelijk is. De monitor is overzichtelijk en u heeft te allen tijde een actueel dossier. Verder is de monitor overal toegankelijk en makkelijk over te dragen. Heeft u nog vragen? Neem zeker contact met ons op.

Technisch beheer

Vraag informatie over de keuring aan

Contactformulier