Vastgoedadvies Utrecht

U zoekt een betrouwbare en onafhankelijke vastgoedadviseur in Utrecht en omgeving? Dan bent u bij Gebouwonderhouden.nl aan het juiste adres. Wij zien in de praktijk dat VvE’s en eigenaren van gebouwen behoefte hebben aan een duidelijk overzicht van de staat van hun gebouw. In de meeste gevallen organiseren zij dit onderhoud het liefst zelf. Wij zijn er voor de nodige ondersteuning en voor professioneel advies. Vraag vrijblijvend informatie aan via onze website.

Concrete vastgoedadviezen Utrecht

Ons vastgoedadvies Utrecht is concreet en duidelijk. Wij hebben namelijk de Onderhoudsmonitor ontwikkeld. Deze biedt u als eigenaar van een of meerdere gebouwen een communicatie- en informatieplatform. Zo communiceert u snel en eenvoudig met onderhoudsbedrijven, huurders en bewoners. Ook is het op deze wijze heel gemakkelijk om allerlei belangrijke documenten te bewaren. Deze slaat u op in dit systeem en zo zijn ze altijd snel terug te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan garantiebewijzen en bouwtekeningen.

Deskundige vastgoedadviseur Utrecht vindt u bij Gebouwonderhouden.nl

U heeft behoefte aan vastgoedadviezen Utrecht? Neem contact op met Gebouwonderhouden.nl. Wij staan graag voor u klaar. Een van onze medewerkers merkte in de praktijk heel duidelijk dat de afstemming tussen onderhoudsbedrijven en de verwachtingen van eigenaren van gebouwen en huizen veel beter kan. Hij kreeg het inzicht dat afspraken en informatie op een meer efficiënte manier teruggevonden moeten worden. Dat zorgt voor een betere relatie tussen aanbieder en klant. U wilt toch ook een effectieve samenwerking voor de lange termijn? Onze bouwtechnisch bedrijfskundige is actief in het opstellen en uitvoeren van onderhoudsplannen. Doordat wij veel bouwtechnische en bedrijfskundige kennis in huis hebben, lukt het altijd om een plan te maken waar u direct mee verder kunt. Wij zijn er voor particuliere en zakelijke klanten. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Technisch beheer

Vraag informatie over de keuring aan

Contactformulier