Vastgoedadvies Gouda en omstreken

Als u een betrouwbare vastgoedadviseur in Gouda en omgeving zoekt, dan bent u bij Gebouwonderhouden.nl op de goede plek. Veel VvE’s en eigenaren hebben behoefte aan een duidelijk overzicht van hun gebouwen. Hoe staat het met het onderhoud? Is er op korte termijn een schilderbeurt nodig of zijn de kozijnen aan vervanging toe? Bij elk gebouw is regelmatig onderhoud nodig. Als u hier een goed beeld van heeft, kunt u de kosten zoveel mogelijk spreiden. Ook voor de adressen die u inhuurt voor het onderhoud van de gebouwen is het fijn als zij weten wanneer u hen nodig heeft. Wilt u meer weten over een meerjarenplan of over onze onderhoudsmonitor? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze experts.

Praktische vastgoedadviezen Gouda en omgeving

Voor concreet en praktisch vastgoedadvies in Gouda en omstreken moet u bij ons zijn. Heeft u interesse in onze onderhoudsmonitor? Deze is door onszelf ontwikkeld, dus we kunnen u er alle details over vertellen. Deze monitor gebruikt u als eigenaar van een gebouw wanneer u behoefte heeft aan een informatie- en communicatieplatform. Het overleg en het communiceren met bijvoorbeeld huurders, bewoners en onderhoudsbedrijven verloopt op deze manier bijzonder effectief. Er zijn meerdere gebruikers mogelijk. Dit is wel afhankelijk van het abonnement dat u afsluit. Ook het bewaren van documenten is handig met deze monitor. U slaat ze op in het systeem en op elk gewenst moment zijn ze direct weer op te zoeken en te raadplegen.

Een onafhankelijke vastgoedadviseur Gouda vindt u bij Gebouwonderhouden.nl

Als u behoefte heeft aan betrouwbare vastgoedadviezen in Gouda, neem dan vandaag nog contact met ons op. We hebben geen lange wachtlijsten, maar staan op korte termijn voor u klaar. U heeft ook veel ervaring met onderhoudsbedrijven? Wij merken in de praktijk dat hun verwachtingen en die van u als vastgoedbeheerder niet helemaal hetzelfde zijn. Dat zorgt soms voor problemen. Het is prettig als informatie en gemaakte afspraken duidelijk en makkelijk terug te vinden zijn door alle betrokken partijen. Dat bereikt u door middel van de onderhoudsmonitor. Dit is voordelig voor een goede samenwerking op de langere termijn. Een offerte is gratis en vrijblijvend aan te vragen bij Gebouwonderhouden.nl.

Technisch beheer

Vraag informatie over de keuring aan

Contactformulier