ONDERHOUDSMONITOR

De Onderhoudsmonitor is een communicatiemiddel dat ondersteunt in het beheren van gebouwen. Het geeft de beheerder de mogelijkheid om snel te communiceren en informatie te delen met bewoners, gebruikers en uw (vaste) onderhoudsbedrijven. Wilt u worden geadviseerd in betrouwbare onderhoudsbedrijven? In de Onderhoudsmonitor zijn de betrouwbare onderhoudsbedrijven in uw regio geselecteerd.

VOOR WIE IS EEN ONDERHOUDSMONITOR GESCHIKT?

VVE’S

Meestal is binnen VvE’s de financiële administratie goed geregeld. Maar hoe bewaart u de technische administratie? Met de Onderhoudsmonitor behoudt u het overzicht op onderhoudscontracten, onderhoudswerkzaamheden en gebouwdocumentatie. Ook geeft u uw mede-eigenaren de mogelijkheid om eenvoudig meldingen te doen in het portal.

Lees verder

VASTGOEDBEHEERDERS

Als Vastgoedbeheerder bent u eigenaar van een object of draagt u zorg voor de verhuur er van. Heeft u al nagedacht over een portal waar de gebruikers eenvoudig meldingen kunnen doen? Deze meldingen koppelt u eenvoudig met de gebouwdocumentatie en gewenste onderhoudsbedrijf. De Onderhoudsmonitor biedt deze en veel andere voordelen.

Lees verder

mjop

ONDERHOUDSBEDRIJVEN

Bent u als onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in planmatig en klachtenonderhoud? De Onderhoudsmonitor biedt u de mogelijkheid om uw werkzaamheden met een hoog serviceniveau naar uw klant te beheren. Daarnaast bent u ook goed zichtbaar voor gebouweigenaren in uw omgeving!

Lees verder